Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، بخش «نمایش ویژه» دوازدهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران به منظور تبادل تجربه و اندیشه هنرمندان و ایجاد زمینه‌ای مناسب برای ارزیابی جایگاه آثار کشورهای مختلف شکل گرفته و به همین منظور تعدادی از آثار برگزیده جشنواره‌های مختلف جهان به شکل غیررقابتی در این بخش ارایه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در این بخش به مرور آثار یک مکتب یا سبک پرداخته خواهد شد.

«جشنواره جشنواره‌ها ۱ و ۲»، «گذر از رنگ‌ها: شیوا صادق‌اسدی و جولیا گرومسکایا»، «دو دهه با اسکاری‌های پویانمایی»، «فیلم مستند انیمیشن ایرانی» و «آغازگران: مرتضی ممیز و فرشید مثقالی» عناوین زیرشاخه‌های بخش «نمایش ویژه» دوازدهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران است.

نمایش ویژه ۱

«جشنواره جشنواره‌ها ۱»

۹ اثر کوتاه از فیلم‌های موفق و مطرح جهان در روزها و سالن‌های مختلف جشنواره به نمایش گذاشته می‌شود.

این فیلم‌ها در ۸ خرداد ۱۴۰۱ و از ساعت ۲۳ در سالن غدیر و سینما آسمان واقع در خیابان حجاب، مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به نمایش گذاشته می‌شود.

همچنین در ۹ خرداد نیز از ساعت ۱۹ در سالن شهید بهنام محمدی و سینما کانون که به ترتیب در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و خیابان شهید بهشتی، خیابان خالد اسلامبولی، نبش کوچه چهارم قرار دارند، نمایش داده می‌شود.

نمایش ویژه ۲

«جشنواره جشنواره‌ها ۲»

۹ فیلم کوتاه که در جشنواره‌های معتبری چون انسی، زاگرب و هیروشیما درخشیده‌اند در روزها و سالن‌های مختلف نمایش داده می‌شود.

این ۹ فیلم کوتاه ۱۰ خرداد از ساعت ۸:۳۰ در سالن غدیر و سینما آسمان و در تاریخ ۱۱ خرداد از ساعت ۱۰:۳۰ در سالن شهید بهنام محمدی و سینما کانون به نمایش گذاشته می‌شود.

جشنواره جشنواره‌ها به سیاق دوره‌های پیشین، مجموعه‌ای از فیلم‌های موفق و مطرح جهان است که در جشنواره‌هایی از جمله انسی، زاگرب، هیروشیما، اتاوا و… درخشیده و می‌تواند برای کسانی که فرصت دیدن تمام رویدادها و فیلم‌های جشنواره را ندارند، مفید باشد.

نمایش ویژه ۳

«گذر از رنگ‌ها (جولیا گرومسکایا و شیوا صادق اسدی)»

۱۰ اثر از گرومسکایا فیلمساز ایتالیایی و شیوا صادق‌اسدی فیلمساز ایرانی ۱۰ خرداد از ساعت ۱۷ در سالن غدیر و سینما آسمان پخش خواهد شد.

شیوا صادق‌اسدی و جولیا گرومسکایا فیلمسازانی هستند که هر یک به شیوه خاص خود تجربه‌ها، رویاها و درونیات خود را در قالب مدیوم انیمیشن به بیان درمی‌آورند و از این حیث فیلم‌های آنها را می‌توان خودبیانگر و شخصی قلمداد کرد. رنگ در فیلم‌های هر دو فیلمساز نقش بیانی مهمی در خدمت فضا و یا داستان فیلم ادا می‌کند. در مولفه‌های موجود در فیلم‌های این دو فیلمساز نقاط مشترک و متضادی وجود دارد که مواجهه با چنین تضادهای نیرومندی در کنار اشتراک‌ها می‌تواند برای مخاطب تجربه‌ای جذاب را رقم بزند.

نمایش ویژه ۴

«دو دهه با اسکاری‌های پویانمایی»

۸ انیمیشن کوتاه برنده جایزه اسکار در تاریخ ۸ خرداد از ساعت ۱۵ در سالن غدیر و سینما آسمان به نمایش گذاشته می‌شود.

جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران در دوره‌های مختلف میزبان و نمایش دهنده تعدادی از انیمیشن‌های کوتاه برنده جایزه اسکار بوده است. در این بخش به نمایش دوباره این آثار پرداخته می‌شود.

نمایش ویژه ۵

فیلم مستند «انیمیشن ایرانی»

این فیلم مستند که از سوی مهرداد شیخان ساخته شده است، در تاریخ ۱۲ خرداد و از ساعت ۱۵ در سالن غدیر و سینما آسمان پخش خواهد شد.

این مستند بر پایه پژوهشی جامع با موضوع انیمیشن ملی ایران، ضمن پیگیری و تحلیل روند پیدایش و شکل‌گیری انیمیشن در ایران، زوایای پنهان و رخدادهای فراموش شده‌ای از آن را به نمایش می‌گذارد. تولیدات انیمیشن در وزارت فرهنگ و هنر، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، تبلیغات بازرگانی، سریال‌های تلویزیونی، آثار مستقل و تجربی و نیز انیمیشن‌های سینمایی از مهم‌ترین حوزه‌ها و جریان‌های تاریخ انیمیشن ایران به‌شمار می‌رود که این فیلم به آنها پرداخته است.

نمایش ویژه ۶

«آغازگران: مرور بر آثار مرتضی ممیز و فرشید مثقالی»

در این بخش برخی از آثار انیمیشنی که دو هنرمند کشور زنده‌یاد مرتضی ممیز و فرشید مثقالی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ساخته‌اند، به‌نمایش درمی‌آیند. این آثار به همت اداره‌کل امور سینمایی و تئاتر کودکان ترمیم دیجیتال و اصلاح رنگ شده‌اند.

بر این اساس ۱۵ اثر از مرتضی ممیز و فرشید مثقالی ۸ خرداد از ساعت ۸:۳۰ در سالن غدیر و سینما آسمان به نمایش درمی‌آیند. همچنین این آثار در تاریخ ۱۲ خرداد از ساعت ۱۰:۳۰ در سالن غدیر و سینما آسمان پخش خواهند شد.

اسامی فیلم‌های حاضر در این بخش در ادامه اعلام خواهد شد.

دوازدهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران به دبیری محمدرضا کریمی‌صارمی ۸ تا ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب برگزار می‌شود.

کد خبر 5495248 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدرضا کریمی صارمی فرشید مثقالی جشنواره بین المللی پویانمایی تهران مستند انیمیشن ایرانی تئاتر ایران فیلم کوتاه جشنواره فیلم کن کارگردان تئاتر فیلم سینمایی عثمان محمدپرست موسیقی نواحی سینمای مستند تئاتر شهر سازمان سینمایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نمایشنامه نویسی خانه هنرمندان ایران کنسرت موسیقی جشنواره بین المللی پویانمایی تهران کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نمایش گذاشته می شود جشنواره جشنواره ها خرداد از ساعت نمایش ویژه ۳۰ در سالن خواهد شد فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۹۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود

ایسنا/همدان فرماندار ویژه ملایر نخستین جشنواره «شب های موسیقی تاک» را یک رویداد بزرگ فرهنگی و هنری در ملایر طی هفته اخیر دانست و گفت: با توجه به کمبود سالن موسیقی در ملایر،چند پروژه فرهنگی در دست اقدام داریم و یکی از طبقات در یکی از پروژه ها به سالن کنسرت اختصاص داده خواهد شد.

سلمان اسماعیلی شامگاه چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در آیین اختتامیه نخستین جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر اظهار کرد: ملایر در این دوره میزبان گروه های موسیقی غرب کشور بود و از همین حالا به فکر میزبانی جشنواره موسیقی های سنتی در سطح ملی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه یک سالن به روز، مجهز و در شان مردم تحت عنوان سالن کنسرت پیش بینی خواهد شد، افزود: این سالن به سرعت ساخته می‌شود و تقدیم مردم فرهنگ دوست ملایر خواهیم کرد.

اسماعیلی تصریح کرد: از دیرباز روح و نگاه ما با فرهنگ ها و هنرهای مختلف از جمله هنر پر رمز و راز موسیقی و شعر در هم آمیخته است و اصالتا و ذاتا علاقمند به موسیقی به ویژه موسیقی سنتی هستیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از این سازها متعلق به ایران است، گفت: محاسبات پیدا و پنهان موسیقی و پیامی که منتقل می‌کند نشان می‌دهد این هنر با ذات ما هماهنگی دارد و ابزار آلات موسیقی مبتنی بر علم، هندسه و مضامین بلند عرفانی طراحی می شوند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر نیز با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره بزرگ «شب های موسیقی تاک» مطرح کرد: قصد داریم سال آینده این جشنواره را در سطح ملی برگزار کنیم.

فرشاد کشاورزیان به حضور چهار استان همدان، لرستان، مرکزی و کرمانشاه در این جشنواره اشاره و تصریح کرد: این جشنواره در سطح منطقه‌ای بود و اساتید مطرح کشوری و هنرمندانی از تهران در این جشنواره حضور داشتند.

کشاورزیان خاطرنشان کرد: وجود ۲۵۰ کارگاه ساز سازی در ملایر می تواند در کنار مبلمان منبت و انگور یک‌ برند ملی برای این شهرستان باشد.

دبیر جشنواره موسیقی «شب‌های تاک» نیز اظهار کرد: طی جشنواره در پنج حوزه اجرای صحنه‌ای داشتیم و همزمان با آغاز به کار جشنواره، دومین نمایشگاه ساز و صنایع دستی در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد افتتاح شد و بعدازظهر هر روز کارگاه‌ها و ورک‌شاپ و تور گردشگری برگزار شد.

رضا قدسی با بیان اینکه در این جشنواره ۳۸۰ هنرمند حضور داشتند که ۲۸۰ نفر از فعالان عرصه موسیقی هستند ساخت یک سالن برای اهالی موسیقی را یکی از مطالبات مهم هنرمندان حوزه موسیقی در شهرستان خواند.

قدسی همچنین از حمایت‌های شهردار و شورای اسلامی شهر ملایر و خانه خلاق رُجا با ۶۰ هنرمند در ملایر و آموزشگاه موسیقی همراز قدردانی کرد.

وی همچنین خواستار حمایت مدیران و مسئولان فرهنگی و هنری شهرستان برای برگزاری این جشنواره در سطح ملی شد و افزود: در ملایر ۲۵۰ کارگاه ساز سازی شناسایی کردیم و امیدواریم ملایر بعنوان شهر ساز سازی در سطح ملی معرفی شود.

هادی فیض منش، معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان نیز تاکید کرد: علاوه بر نام ملایر با منبت و تاک، ملایر باید شهر سازها شود و امیدواریم هر ساله این جشنواره در ملایر برگزار شود. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • رجوع و روایت آتش بلاگری و سلبریتی شدن در روابط زن و شوهری
  • راهیابی ۱۰ پویانمایی کوتاه ایرانی در جشنواره روسیه
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ۱۰ انیمشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی