Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمپانی پیسکار اعلام کرد انیمیشن بیست و هفتم خود را با تمرکز بر آب و آتش و مشابهت‌های آنها می‌سازد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ه نقل از ورایتی، از دهه ۱۹۹۰ پیکسار فیلم‌های انیمیشن ساخته است و عمده مساله این فیلم‌ها طرح سوال‌هایی مانند این بود که اگر اسباب‌بازی‌ها احساس داشتند چه می‌شد؟ («داستان اسباب‌بازی») یا اگر ماشین‌ها احساس داشتند؟ («ماشین‌ها») یا اگر احساس‌ها دارای احساس بودند چطور می‌شد؟ («درون بیرون»).

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون زمان این سوال رسیده که اگر عنصرها احساس داشتند چه می‌شد؟

دیروز دوشنبه پیکسار ساخت بیست و هفتمین فیلمش را اعلام کرد و گفت فیلم بعدی با نام «المنتال» یا «عنصری» ۱۶ ژوئن ۲۰۲۳ اکران می‌شود. این فیلم با تمرکز بر آب و آتش ساخته می‌شود که با وجود تفاوت‌های اساسی در عنصر خود، متوجه می‌شوند مشابهت‌های زیادی به هم دارند.

در توضیح فیلم گفته شده: فیلم یک جفت نامحتمل – امبر و وید- را تصویر می‌کند که به شهری سفر می‌کنند که آتش، آب، زمین و هوا ساکنانش هستند. زن جوان آتشین و مردی که در گذر است، در شرف کشف یک چیز اساسی هستند و آن این است که در واقع آن‌ها چه چیزهای مشترکی دارند.

پیتر سون (Sohn) کارگردان انیمیشن‌های «دایناسور خوب» و «تا حدی ابری» پیکسار این فیلم را کارگردانی می‌کند. دنیس ریم تهیه‌کننده «دایناسور خوب» و «ماشین‌ها ۲» نیز آن را تهیه می‌کند.

سون که در این فیلم از دوران کودکی‌اش در نیویورک الهام می‌گیرد گفته است: والدین من اوایل دهه ۱۹۷۰ از کره مهاجرت کردند و یک خواروبار فروشی شلوغ در برانکس به راه انداختند. ما از آن دست خانواده‌هایی بودیم که با امید و رویاهای فراوان راهی سرزمینی جدید می‌شوند و در یک سالاد بزرگ از فرهنگ‌ها، زبان‌ها و محله‌های کوچک زیاد مخلوط می‌شوند.

وی افزود: داستان ما بر اساس عناصر کلاسیک آتش، آب، زمین و هوا شکل گرفته که برخی از این عناصر با هم مخلوط می‌شوند و برخی نه.

پیکسار همچنین «لایت‌یر» را در دست اکران دارد که اسپین‌آفی از مجموعه «داستان اسباب بازی» است که در آن کریس ایوانز صداپیشگی فضانورد انسانی را برعهده دارد که الهام گرفته از باز لایت‌یر است. این انیمیشن ۱۷ ژوئن راهی سینماها می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۳۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت یک شعله سه بعدی از سیاهچاله با استفاده هوش مصنوعی

دانشمندان از هوش مصنوعی برای ساخت مدلی سه بعدی از انفجار انرژی یا شعله استفاده کردند که در اطراف سیاهچاله مرکزی در کهکشان راه شیری "Sagittarius" (Sgr A*) رخ داده است. 

این نمونه سه بعدی می‌تواند به دانشمندان در توسعه تصویری واضح‌تر از محیط متلاطمی که به طور کلی در اطراف سیاهچاله‌ها شکل می‌گیرد، کمک کند.

ماده‌ای که به دور Sagittarius A* می‌چرخد در ساختاری مسطح به نام «دیسک برافزایشی» قرار دارد که می‌تواند به صورت دوره‌ای مشتعل شود.

این شعله‌ها در طیف وسیعی از طول‌موج‌های نور، از پرتو‌های ایکس پرانرژی گرفته تا امواج مادون قرمز و رادیویی کم‌انرژی رخ می‌دهند.

شبیه‌سازی‌های ابررایانه‌ای نشان می‌دهد که شعله‌ای که توسط آرایه میلی‌متری/زیر میلی‌متری آتاکاما (ALMA) در ۱۱ آوریل ۲۰۱۷ مشاهده شد، از دو نقطه روشن از مواد متراکم در قرص برافزایشی Sagittarius A*، که هر دو رو به زمین هستند، سرچشمه می‌گیرد.

این نقاط روشن به دور سیاهچاله‌ای عظیم می‌چرخند که جرم آن حدود ۴.۲ میلیون برابر جرم خورشید است، در حالی که حدود نیمی از فاصله زمین و خورشید که حدود ۴۷ میلیون مایل (۷۵ میلیون کیلومتر) است از هم جدا شده است.

بازسازی این شعله‌های سه‌بعدی از داده‌های رصدی آسان نیست، به گونه‌ای که این تیم به رهبری آویاد لویس، دانسمند موسسه تکنولوژی کالیفرنیا، یک تکنیک تصویربرداری جدید به نام «توموگرافی قطبی مداری» را پیشنهاد کردند. این روش هیچ تفاوتی با توموگرافی کامپیوتری پزشکی یا سی تی اسکن که در بیمارستان‌های سراسر جهان انجام می‌شود ندارد.

قوس A* در قلب کهکشان راه شیری قرار دارد و آن را به نزدیکترین سیاهچاله ابرپرجرم و کاندیدای اصلی برای مطالعه چنین شعله‌هایی تبدیل می‌کند.

دانشمندان برای دستیابی به نتایج خود، به فیزیک از نظریه گرانش و نسبیت عام آلبرت انیشتین در سال ۱۹۱۵ نگاه کردند، سپس آن مفاهیم را در مورد سیاهچاله‌های عظیم الجثه در یک شبکه عصبی به کار برده و برای ایجاد مدل Sgr A* استفاده کردند.

منبع: الیوم السابع

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • یک گزینه جالب و غیر منتظره؛ روگر اشمیت هدف اصلی و بعدی بایرن مونیخ
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگترها ؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • تونی کروس تحت هر شرایطی، پاس خود را به مقصد می رساند! / انیمیشن عمر مومنی
  • ساخت یک شعله سه بعدی از سیاهچاله با استفاده هوش مصنوعی
  • زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد+ شرایط
  • همه چیز درباره خدمات پرینت سه بعدی فلزی در تهران
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ۱۰ انیمشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین
  • شخصیت‌های ماندگار در دنیای انیمیشن‌های نوستالژیک