Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، در بخش مسابقه ایران دوازدهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران ۹۶ اثر از سوی فاطمه گودرزی، محمد خیراندیش، بابک نکویی، معین صمدی و محمدامین همدانی داوری خواهد شد.

 از ۹۶ اثری که در مرحله پایانی بخش مسابقه ایران دوازدهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران داوری خواهد شد ۳۹ فیلم کوتاه، ۱۳ اثر کودک و نوجوان، ۸ اثر تجربی، ۱۳ اثر تلویزیونی، ۲۲ اثر تبلیغاتی و ۱ فیلم بلند با یک‌دیگر رقابت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاطمه گودرزی، دانش‌آموخته رشته نقاشی از دانشکده هنر و معماری (دانشگاه آزاد اسلامی) است و فعالیت انیمیشن را در همکاری با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از سال ۱۳۷۵ آغاز کرده، همچنین به عنوان فیلمساز نیز از سال ۱۳۸۰ با کانون همکاری داشته است. گودرزی چندین عنوان فیلم کوتاه و بازی رایانه‌ای در کارنامه خود دارد که علاوه بر شرکت در فستیوال‌های معتبر بین‌المللی موفق به کسب جوائز متعددی نیز شده است.

محمد خیراندیش، دانش‌آموخته رشته کامپیوتر دانشگاه آزاد تهران است. وی فعالیت در حوزه انیمیشن را از سال ۸۲ به عنوان انیماتور آغار کرده و طراحی کاراکتر، نویسندگی و کارگردانی در ده‌ها تیزر تبلیغاتی، انیمیشن کوتاه، سریال و فیلم بلند انیمیشن و سابقه بیش از ۱۰ سال تدریس طراحی شخصیت و متحرک‌سازی دو بعدی را در رزومه کاری خود دارد.

بابک نکویی، تهیه کننده و کارگردان انیمیشن، مدیر و موسس استودیو گنبدکبود و مدرس انیمیشن دانشگاه Ti’tom: the island volcano تهران است. وی و برادرش بهنود نکویی همکاری در پروژه تلویزیونی که در سال ۲۰۰۴ از شبکه Teletoon به نمایش درآمد را در کارنامه دارند. آثار این دو برادر جوایز متعددی در جشنواره‌های مختلف داخلی و خارجی کسب کرده و انیمیشن کوتاه استریپی ساخته این دو، در فهرست بلند اسکار ۲۰۱۶ حضور داشته است.

معین صمدی، دارای لیسانس گرافیگ است و فعالیت در زمینه فیلمسازی انیمیشن و سرگرمی را از سال ١٣٧٤ آغار کرده است. وی سابقه نگارش، تدریس و داوری انیمیشن از سال ۱۳۸۳ را در سابقه خود دارد، همچنین در سال ۱۳۸۷ مدیر استودیو رآی آوین بوده است و از بنیانگذاران استودیو روکمایند/ کانادا از سال ۲۰۲۰ است. صمدی سابقه حضور و دریافت جوایز در زمینه انیمیشن و بازی از جشنواره‌های داخلی و خارجی را دارد و در حال حاضر نایب رییس انجمن صنفی انیمیشن و دبیر جشن مستقل انیمیشن ایران است.

محمدامین همدانی، کارگردان و تهیه کننده انیمیشن سینمایی فهرست مقدس را بر عهده داشته و برنده‌ سیمرغ فجر ۹۴، جشنواره فیلم مادرید ۲۰۱۶ و جشنواره کودک ۹۵ است. همچنین تهیه کنندگی سریال انیمیشن تندر ۹۸ و انیمیشن سینمایی پسردلفینی ۱۴۰۰ را نیز بر عهده داشته است.

 داوری این آثار از روز چهارم بهمن سال ۱۴۰۰ آغاز می‌شود.

 دو پویانمایی ملکوت به کارگردانی فرنوش عابدی و فرفره به کارگردانی شیوا ممتحن در بخش خارج از مسابقه این رویداد هنری به نمایش گذاشته می‌شود.

دوازدهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران از ۱۵ تا ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان برگزار می‌شود.

برچسب‌ها کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان انیمیشن پویا نمایی جشنواره دوسالانه پویانمایی تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان انیمیشن پویا نمایی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان انیمیشن پویا نمایی جشنواره دوسالانه پویانمایی تهران پویانمایی تهران بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۸۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد

جواد عبدی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی محلی به همت دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد، اداره‌کل میراث فرهنگی استان خراسان‌شمالی، شهرداری بجنورد و هیئت ورزش‌های بومی محلی و روستایی بجنورد در محوطه باز دانشگاه آزاد بجنورد برگزار شد.

وی بیان کرد: اسفند سال گذشته برای برگزاری این جشنواره جلسات متعدی با ارگان‌هایی همچون شهرداری، اداره‌کل میراث فرهنگی و هیئت ورزش‌های بومی محلی و روستایی استان برگزار شد تا بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های لازم این جشنواره را در روز معلم در دانشگاه برگزار کنیم.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد تصریح کرد: طناب‌کشی، دوزپا، دارت، لی لی و هفت سنگ از جمله رشته‌های ورزشی بودند که دانشجویان و دانش‌آموزان زیادی بالغ بر دو هزار نفر برحسب علاقه‌مندی خود در این رشته‌ها شرکت کردند که پس از داوری مسابقات توسط مسئولان حوزه تربیت‌بدنی دانشگاه به نفرات برتر نیز جوایزی اهدا شد.

عبدی با اشاره به برنامه‌های متعدد این جشنواره افزود: این جشنواره با استقبال بسیار خوب دانشجویان و دانش آموزان همراه بود و کانون‌های فعال دانشگاه نیز از جمله کانون دست آرا حضور پررنگی در این جشنواره داشتند.

وی ضمن بیان فعالیت‌های کانون دست آرا گفت: به همت دانشجویان فعال در کانون دست آرا دانشگاه آزاد بجنورد، در بازارچه فروش، دست ساز‌های دانشجویی نیز به عرض نمایش گذاشته شد که با استقبال بسیار خوب بازدیدکنندگان همراه بود.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد بیان کرد: از دیگر اقدامات انجام شده در این جشنواره برپایی سیاه چادر‌های عشایری بود که با پخت غذا‌های محلی، فروش محصولات لبنی محلی همراه بود.

عبدی با بیان اینکه این جشنواره برای نخستین بار به صورت دانشگاهی در سطح استان برگزار شده، افزود: جشنواره‌های اینچنینی به صورت جداگانه در استان‌ها توسط ارگان‌های متولی مختلفی برگزار می‌شود، اما این جشنواره با توجه به ماهیت فرهنگی و ورزشی که داشت برای نخستین بار در سطح استان و در سطح کشور در واحد دانشگاهی بجنورد برگزار شد.

وی ضمن قدردانی از حوزه تربیت‌بدنی واحد بجنورد و بخش فرهنگی و کانون‌های دانشجویی دانشگاه بیان کرد: باتوجه به پیگیری‌های لازم به دنبال این فرصت هستیم که چنین جشنواره‌هایی که موجب ایجاد شور و نشاط در بین افراد می‌شود را توسعه و گسترش دهیم تا بتوانیم علاوه بر ایجاد فضایی شاد و مفرح در راستای آشنایی و نزدیکی بیشتر جامعه دانشگاهی با فرهنگی بومی محلی گامی برداشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • تکلیف جایزه بزرگ جشنواره شهرنما چه شد؟
  • پایان جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • حضور ۱۴ گروه در جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • راهیابی ۱۰ پویانمایی کوتاه ایرانی در جشنواره روسیه
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ۱۰ انیمشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • الهام چرخنده به تئاتر برگشت
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد