Web Analytics Made Easy - Statcounter

انیمیشن «با چی» مهارت‌های شغلی و ابزارهای مختلف کار را به خردسالان معرفی می‌کند. ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۳:۰۷ فرهنگی سینما و تئاتر نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، مهین جواهریان کارگردان انیمیشن «با چی» از تولیدات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، موضوع این اثر را معرفی مهارت‌ها و همچنین ابزارهای مختلف کار به خردسالان بیان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او درباره گروه سنی مخاطبان و موضوع این انیمیشن گفت: «با چی» برای گروه سنی 3 تا 6 سال یعنی خردسال ساخته شده است؛ موضوع این انیمیشن معرفی ابزار کارهای مختلف به خردسالان در قالب ترانه، موسیقی و ضرب‌آهنگ است.

وی با اشاره به معرفی مهارت‌ها در انیمیشن «با چی» یادآور شد: من سال‌ها برای گروه سنی کودک کار می‌کردم ولی در تجربه قبلی خودم انیمیشن «زر زری، کاکل زری» را برای خردسالان ساختم که اثر موفقی بود؛ «با چی» دومین تجربه من در زمینه انیمیشن برای خردسالان است.

جواهریان درباره تکنیک ساخت این اثر گفت: برای ساخت این انیمیشن از تکنیک کات‌اوت کامپیوتری استفاده شده است؛ در این انیمیشن 6 دقیقه‌ای برخی ابزارهای کار بنایی، باغبانی و کشاورزی، خیاطی و کفاشی به بچه‌ها در قالب شعر و ترانه و موسیقی معرفی شده است؛ این انیمیشن در بهمن سال 1398 در سی‌وپنجمین بازار بین‌المللی فیلم «کلرمون فران» 2020 فرانسه نیز معرفی شد.

ثبت طرح و صدور مجوز 94 اسباب‌بازی تأیید شد

در هفتمین نشست کمیسیون ثبت طرح و صدور مجوز دبیرخانه شورای نظارت بر اسباب‌بازی در سال 1398 با تولید و ثبت 94 نمونه سرگرمی موافقت شد.

 در این کمیسیون 115 پرونده مورد بررسی و صدور رأی قرار گرفت که از این میان با مجوز تولید 47 مورد موافقت و 47 نمونه دیگر نیز ثبت شد اما در این نشست، ثبت طرح و صدور مجوز 11 پرونده مشروط شناخته شد و با تولید 10 اسباب‌بازی دیگر نیز موافقت نشد.

بر اساس این گزارش از میان 47 پرونده‌ ثبتی تایید شده، سه سرگرمی در گروه حرکتی مهارتی، پنج نمونه آموزشی و کمک‌آموزشی، 31 اسباب‌بازی فکری و هشت مورد در گروه فرهنگی‌هنری قرار دارد.

 همچنین 47 نمونه‌ متقاضی مجوز تولید از نظر گروه‌بندی اسباب‌بازی‌ها، 10سرگرمی حرکتی مهارتی، 14 نمونه فکری، چهار اسباب‌بازی آموزشی و کمک‌آموزشی و 19 مورد در گروه فرهنگی و هنری تولید خواهد شد.

در این کمیسیون‌ها اسباب‌بازی‌ و سرگرمی‌ها در 6 گروه ‌حرکتی مهارتی، آموزشی و کمک‌آموزشی، فکری، فرهنگی‌هنری، کمک درمانی، الکترونیکی و رایانه‌ای مورد بررسی و صدور رأی قرار می‌گیرد.

بر همین اساس دبیرخانه شورای نظارت با توجه به سیاست‌های حمایتی و هدایتی و به منظور معرفی ایده‌ها، طرح‌ها و تولیدات داخلی و اسباب‌بازی‌های اقدام به تهیه فهرستی از اسباب بازی‌های جدید برای آگاهی جامعه صنعت اسباب‌بازی کرده است که از طریق رسانه های جمعی در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

هدف از این کار، معرفی طراحان اسباب‌بازی به تولیدکنندگان است تا سرآغاز کار جدید و افزایش تولیدات ارزنده داخلی در کشور باشد امری که با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم افزایش ابتکارهای تولیدکنندگان، استقلال اقتصادی و افزایش ثروت ملی باید بیشتر مد نظر قرار گیرد.

شوخی وزارت ارتباطات با تولید انیمیشن

انتهای پیام/ 

R1539/P/S4,34,40/CT12 واژه های کاربردی مرتبط کانون پرورش فکری انیمیشن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کانون پرورش فکری انیمیشن کانون پرورش فکری انیمیشن اسباب بازی صدور مجوز مهارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۰۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در استان به صورت استانی انجام می‌شود و نیاز به سیر مراحل صدور مجوز از مرکز نیست، گفت: این مجوز را می‌توان در استان سریع، شفاف و روشن صادر کرد به این دلیل که با بروکراسی اداری کارها پیچیده و با حذف آن، زمان گرفتن مجوز کمتر می‌شود.

محمد کرمی روز پنجشنبه در جریان دومین روز از سفر خود به منطقه سیستان در جلسه با جمعی از مدیران استانی و شهرستانی اظهار کرد: در سیستان و بلوچستان همه شرایط فراهم است و تمامی دستگاه‌ها پای کار آمده‌اند تا از ذخایر بی‌نظیر استان استفاده شود.

وی بیان کرد: مجموعه صنعت و معدن باید پای کار باشد تا کارخانه‌های فرآوری به سرعت شکل گیرد همچنین در مورد کارخانه سیمان اکنون نیاز داخلی نداریم بلکه باید تلاش خود را برای صادرات سیمان به کشورهای آفریقایی و پاکستان که مواد اولیه برای سیمان ندارند و از ایران درخواست داشته‌اند، انجام دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه باید تعامل با کشورها انجام شود ،تصریح کرد: می‌توان در مقابل از این کشورها آلومینیوم گرفت و در استان فرآوری کرد، با توجه به اینکه مردم استان سرمایه زیادی دارند می‌توان از ظرفیت خود مردم برای کمک به اقتصاد منطقه استفاده کرد.

وی گفت: همکاری ایران با کشورهای همسایه و برعکس باید در یک چرخه مثبت باشد تا موفقیت متقابل را ممکن سازد چون همه این کشورها مکمل یکدیگر هستند و باید از ظرفیت‌های یکدیگر استفاده کنند.

کرمی به ارتباط ایران با افغانستان اشاره کرد و افزود: افغانستان درخواست کرده با کارخانه‌های فرآوری ایران به صورت مشترک سرمایه گذاری کند و از آن طرف بخشی از استخراج معادنشان را به این طرف بیاورند و از این طریق می‌توانند از معادنشان استفاده کنند.

وی بیان کرد: اگر اقتصاد افغانستان را درست کنیم قطعا اقتصاد ایران نیز بهره می‌برد از آن طرف نیاز نیست افغانستانی ها را از ایران خارج کنیم.

رییس شورای برنامه ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان اقتصاد دریا را مهم دانست و گفت: با استفاده از ظرفیت دریا می‌توان تولید ثروت کرد چرا که اکنون در سواحل انواع و اقسام موجوداتی وجود دارد که در صنعت، داروسازی و خوراک می‌توان از آن‌ها بهره برد.

وی خاطرنشان کرد: چند هزار نفر در باغ‌های موزی که در سیستان و بلوچستان شروع بکار کرده مشغول شدند چرا که اکنون حدود ۶۰۰ میلیون دلار موز وارد می‌کنیم که با توجه به ظرفیت استان می‌توانیم صادر کننده باشیم، در گذشته ۲۰ تا ۳۰ تن موز برداشت می‌کردیم که اکنون این رقم به ۷۰ تن رسیده است.

کرمی ادامه داد: نخلستان‌هایی که در حال حاضر در سیستان و بلوچستان ساخته شده باید توسعه یابد همچنین در حوزه ساخت طلا نیز می‌توان اقداماتی انجام داد تا این استان مرکز بین المللی آب طلای منطقه شرق شود.

وی با اشاره به اینکه در گذشته کارگاه‌های ساخت طلا در سیستان و بلوچستان داشته‌ایم، عنوان کرد: با توجه به اینکه مردم افغانستان و پاکستان به طلا علاقه دارند، می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اگر اقتصاد منطقه ای درست شود قطعا در آنجا شهر شکل خواهد گرفت بنابراین نباید به دنبال ساخت شهر باشیم چرا که پس از آبادانی یک منطقه و شکل گرفتن اقتصاد در آنجا مردم به این مناطق خواهند رفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌ نام سربازان برای دریافت مشوق‌ های مهارت‌ آموزی از شنبه
  • صدور مجوز فنس کشی زمین های کشاورزی فیروزکوه
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • استقلال به خاطر برکناری خطیر از لیگ قهرمانان محروم می‌شود؟
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • سقوط کمد جان پسر بچه ۷ ساله را گرفت
  • سقوط کمد جان پسر ۷ ساله را گرفت
  • سقوط کمد سبب مرگ کودک ۷ ساله در قائمشهر شد
  • بهترین دوره آموزشی تعمیرات موبایل برای خانم‌ها 
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه