Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهین جواهریان کارگردان انیمیشن «با چی» موضوع این اثر را معرفی مهارت‌ها و همچنین ابزار‌های مختلف کار به خردسالان بیان کرد.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مهین جواهریان کارگردان انیمیشن «با چی» از تولیدات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، موضوع این اثر را معرفی مهارت‌ها و همچنین ابزار‌های مختلف کار به خردسالان بیان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



جواهریان درباره گروه سنی مخاطبان و موضوع این انیمیشن گفت: «با چی» برای گروه سنی ۳ تا ۶ سال یعنی خردسال ساخته شده، موضوع این انیمیشن معرفی ابزار کار‌های مختلف به خردسالان در قالب ترانه، موسیقی و ضرب‌آهنگ است.

وی با اشاره به معرفی مهارت‌ها در انیمیشن «با چی»، عنوان کرد: من سال‌ها برای گروه سنی کودک کار می‌کردم، ولی در تجربه قبلی خودم انیمیشن «زر زری، کاکل زری» را برای خردسالان ساختم که اثر موفقی بود. «با چی» دومین تجربه من در زمینه انیمیشن برای خردسالان است.

جواهریان درباره تکنیک ساخت این اثر گفت: برای ساخت این انیمیشن از تکنیک کات‌اوت کامپیوتری استفاده شده است.

در این انیمیشن ۶ دقیقه‌ای برخی ابزار‌های کار بنایی، باغبانی و کشاورزی، خیاطی و کفاشی به بچه‌ها در قالب شعر و ترانه و موسیقی معرفی شده است.

مهین جواهریان علاوه بر کارگردانی فیلم انیمیشن ۶ دقیقه‌ای «با چی»، کار گرافیک این اثر را بر عهده داشته است و کار استوری‌بورد و استوری‌ریل را سمانه فضل‌الله اسدی، پس زمینه امیرهوشنگ معین و کار ریگ را پژمان فیروز بخت انجام داده‌اند.

از نگار زنجانی‌زاده و پژمان فیروزبخت نیز به عنوان انیماتور، محمد ناصری تدوین‌گر و چنگیز صیاد به‌عنوان مسئول صدای این فیلم نام برده شده است.

پیش‌تر نیز انیمیشن‌های «زری زری کاکل زری»، «بارون میاد جرجر»، مجموعه «عروسیه عروسی» شامل «تاج خروسی»، «گندوم دونه دونه»، «تور سفید» و «عروسی شاپرک» از مهین جواهریان به تهیه کنندگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تولید شده است.

انیمیشن «با چی» در بهمن سال ۱۳۹۸ در سی‌وپنجمین بازار بین‌المللی فیلم «کلرمون فران» ۲۰۲۰ فرانسه نیز معرفی شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: انیمیشن های ایرانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برنامه کودک و نوجوان مهین جواهریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۱۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید فضای رسانه را به سمت بهره‌وری سوق داد

محمد مهدی کوثری، کارشناس رسانه در پاسخ به این سوال که نقش رسانه تا چه اندازه می‌تواند در تربیت بچه‌ها تأثیرگذار باشد؟ گفت: در حال حاضر، رسانه مثل هوا در زندگی همه ما جاری است. زیرا ما؛ از همه اقشار و سنین و با افکار و عقاید مختلف با رسانه درگیر هستیم و با این مقوله و ابزار ارتباطی کار می‌کنیم و از مزایای آن بهره مند می‌شویم. به همین دلیل، طبیعتاً اگر بتوانیم این فضا را به سمت بهره‌وری و استفاده بیشتر پیش ببریم و از مزایای آن در زمینه‌های مختلف آموزش، توانمندی‌های فردی و... بیشتر استفاده کنیم کمک کننده است؛ بنابراین هر قدر به این سمت برویم و پیشرفت کنیم بدنبال آن، می‌توانیم از ابزار رسانه نیز، بهتر بهره‌مند شویم.

این کارشناس رسانه با اشاره به فراگیری رسانه در زندگی افراد بعد از شیوع ویروس کرونا در سال‌های گذشته تصریح کرد: رسانه به ویژه فضای مجازی بعد از شیوع بیماری کرونا در میان گروه‌های مختلف سنی بسیار فراگیر شد و به همین دلیل، هرقدر بتوانیم منابع و آورده‌های رسانه‌ای بهتری را برای همه اقشار جامعه فراهم کنیم و در اختیار آن‌ها قرار دهیم مفیدتر است و الان هم، می‌بینیم که به لطف خدا، تولیدات رسانه‌ای ما بیشتر شده اند؛ هم در سازمان صدا و سیما و هم در خارج از آن؛ به طوری که در فضای مجازی شاهد تولید بعضی از برنامه‌های خوبی هستیم. 

کوثری با اشاره به نقش والدین برای هدایت فرزندان در استفاده از ابزار رسانه ادامه داد: هنر والدین این است که در وهله اول، بتوانند فضای خانواده را به سمت و سویی پیش ببرند تا فرزندان و افراد خانواده بتوانند آورده و بهره‌وری بهتری از رسانه داشته باشند و در مرحله بعدی، همه افراد خانواده هم بتوانند از این طریق رشد کنند و خانواده بتواند به سمت متعالی شدن و بهره‌وری بیشتر از این ابزار پیش برود.

این کارشناس رسانه افزود: با توجه به این‌که بخش عمده‌ای از فضای زندگی افراد را رسانه تشکیل می‌دهد حتی می‌توان خانواده را از طریق رسانه جهت داد که این موضوع می‌تواند از فرزندان شکل بگیرد چراکه رسانه می‌تواند این اختیار را به پدر و مادر دهد تا مطالبی که آموزش آن‌ها و دسترسی به این مطالب سخت و دشوار است را راحت‌تر در اختیار داشته باشند و باید توجه کرد که در بحث رسانه برای کودکان می‌توان از فضاسازی استفاده کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • تجلیل از مربیان قرآنی جامعة القرآن خردسالان همدان
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگترها ؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • تونی کروس تحت هر شرایطی، پاس خود را به مقصد می رساند! / انیمیشن عمر مومنی
  • باید فضای رسانه را به سمت بهره‌وری سوق داد
  • عکاس خبرگزاری مهر آذربایجان‌شرقی برگزیده جشنواره ملی عکاسی سنندج
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ۱۰ انیمشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • معرفی ظرفیت‌های مختلف تولیدی و صادراتی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • شخصیت‌های ماندگار در دنیای انیمیشن‌های نوستالژیک
  • ظرفیت‌های مختلف تولیدی و صادراتی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ معرفی می شود